عباس صالح مدرسه ای در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ایده ساخت مستند “شور و سرور” که اخیرا برنده جایزه فانوس طلایی در بخش تاریخ معاصر چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار شده است، بیان داشت: مستندسازی به نوعی تاریخ نگاری است و من هم در این مجموعه سعی کردم به بخش مهمی از تاریخ کشور که مربوط به دوران انقلاب و حماسه مردم ایران است بپردازم.
وی با بیان این که سرودهای انقلاب نقش مهمی در آن مقطع داشته است، افزود: هنوز هم این سرودها یادآور دوران انقلاب و قبل از آن است.
مستندساز مجموعه “شور و سرور” در ادامه با بیان این که متاسفانه رفته رفته از تعداد هنرمندانی که در عرصه سرودهای دوران اقلاب فعالیت داشتند کم می شود، تصریح کرد: برخی از آنها در بستر بیماری هستند و برخی دیگر از جمله مرحوم علی ابرآویز از بین ما رفته اند و به نظر من لازم است تا نام و یاد این هنرمندان برای همگان به خصوص نسل های جدید که اطلاع زیادی از دوران انقلاب ندارند، ثبت و ضبط شود تا آنان با روحیات، اهداف و چگونگی کار فعالان عرصه سرودهای انقلابی آشنا شوند.
وی یادآور شد: در تاریخ کشور ما این حائز اهمیت است که بدانیم چه کسانی در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی خدمت کرده اند و مستند “شور و سرور” قدردانی از هنرمندانی است که در این دوران نقش داشتند و به نوعی مبلغ انقلاب اسلامی بودند.
صالح مدرسه ای افزود: پخش سرودهای انقلاب در مناسبت هایی مثل دهه فجر از صدا و سیما، هم بزرگترها و کسانی که در مبارزات دوران انقلاب شرکت داشتند را به حال و هوای آن روزها می برد و هم روحیه حماسی را در کوچکترها ترغیب می کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در توضیح مستند "شوروسرور" بیان داشت: این مجموعه که ساخت آن 9 ماه زمان برده، محصول مشترک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد رودکی است و هنرمندان و اساتید برجسته ای همچون حمید شاهنگیان، محمد گلریز، محمد علی ابرآویز، حسین صبحدل، عزت الله انتظامی، رضا رویگری، مجید انتظامی و ... در آن حضور دارند ودرباره شکل گیری سرودهای تاریخی انقلاب اسلامی سخن می گویند.
این مستندساز افزود: مصطفی سیفی تصویربردار، احمد عبدالرحیمی تدوینگر و مهرداد جلوخانی هم طراح صدا و موسیقی این مستند حماسی 40 دقیقه ای هستند.
نظر شما